dissabte, 5 d’abril del 2014

DIA 15 TENIM LA PARAULACom ja sabeu la Plataforma Crida fa uns mesos que treballa amb la proposta, que va ser consensuada a una assemblea, de l'elaboració d'un llibre verd de l'educació. Fins ara una comissió hi ha estat treballant perquè dia 15 totes les comunitats educatives hi comencem a treballar.


Per nosaltres el punt fort d'aquest llibre verd és que l'hem d'elaborar entre totes i tots.
Volem que dia 15 sigui "el chupinazo" pretenem que aquest dia les comunitats educatives: mares, pares, mestres, professorat, infants, joves, padrines, padrins... agafeu el compromís i comenceu a reflexionar sobre el model educatiu què voleu. No pretenem que el dia 15 es faci el llibre verd, aquest dia ha de ser l'inici d'un llarg procés.

Sabem que estam cansades i cansats perquè ja fa quasi bé dos anys que estam lluitant per fer front a les grans retallades i les grans barbaritats que els nostres governants estan fent a les nostres escoles i instituts. Però també sabem que lluitar és la única manera de mantenir la dignitat. Aquesta vegada volem que sigui una lluita en positiu i molt constructiva i que serveixi per fer créixer les nostres comunitats educatives.
Nomes amb la participació de tothom el llibre verd serà un èxit.
I per això vos demanam que comenceu a organitzar una assemblea o l'activitat que cregueu pertinent per donar a conèixer la iniciativa.
Crida aportarem:
- Un guió que podeu seguir per dia 15.
- La Plataforma virtual on podeu trobar com treballarem el llibre verd i la temàtica que el conforme.
- Un vídeo explicatiu de què és el llibre verd i què podeu fer per treballar-hi.
- Un cartell per fer difusió, com sempre que ho pogueu adaptar a la vostra realitat.
- Assessorament continu.
Tot això ho anirem penjant al nostre blog.

Vos demanam que vos comenceu a organitzar per dia 15 i ens faceu arribar quins centres hi participareu.

Participant transformam
JUNTES PODEM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada