dimarts, 8 d’octubre del 2013

Comunicat sobre la desvinculació de la Campanya de Sindicats de Precaris

Aquests dies ha tingut un cert ressò a les xarxes socials una pretesa campanya de recollida de fons per a la vaga de docents. Segons una col·laboració independent publicada a Contrainfo, l'anomenat Sindicat de Precaris sembla haver posat en marxa 'una campanya perquè els propietaris d'aquestes empreses [els negocis del barri] donin l'1% de les vendes d'octubre a la caixa de resistència dels docents'.

Plataforma Crida vol deixar ben clar que no té res a veure amb l'esmentat Sindicat ni amb aquesta campanya. Mai no hem pensat dur a terme cap campanya d'aquest tipus i ens desvinculem totalment d'aquest tipus d'acció. Per contra, des del primer moment hem donat suport públicament a l'Assemblea de Docents en la seva campanya de recollida de fons per a la caixa de resistència per ajudar als mestres i professors en vaga, donacions que són sempre absolutament voluntàries.

Per una altra part, volem recordar que qualsevol acció que impulsa Plataforma Crida es dóna a conèixer a través del seu bloc o els seus perfils a les xarxes socials, per la qual cosa, en cas de dubte sobre l’autenticitat d’una acció que se’ns atribueix podeu consultar aquests mitjans o bé adreçar-vos directament al correu electrònic de Crida.

4 comentaris:

  1. Me pareix perfecta aquest comunicat. Vaig llegir la nota de aquets precaris i en pareixia un absurd tan gran que no podia creure que tingues res a vora en sa plataforma crida (mes be pareix una maniobra des_govern per desacreditar-vos)

    ResponElimina
  2. Me sembla molt bé aquest comunicat i crec que també l'haurieu de fer públic en altres mitjans de comunicació: premsa escrita, emissores de ràdio i TV, etc. És molt perillós que algú faci "impost revolucionari" aprofitant l'avinentesa. (Llum Esteva)

    ResponElimina
  3. A veurer quan teniumes cura dels infants i deixau de enganar diguent que u feis per ells

    ResponElimina
  4. ha mi parecer sois grupos organizados que cohíben a los niños y los padres de estos pero; con las empresas no lo tenéis tan fácil. verguenza

    ResponElimina