divendres, 16 de novembre del 2012

TANCADES 28 N




Força davant les pressions i els entrebancs que estan posant a amipas per poder duu a terme les tancades del 28N. Aquí vos adjuntam documents facilitats per FAPA amb tota la informació necessària. No vos deixeu enganar, és el vostre dret poder emprar l'espai dels centres. Enhorabona a totes aquelles amipas que contracorrent esteis preparant aquestes assemblees que ben segur seran profitoses. Crida i Fapa està a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.

El 28N ha de ser un dia en el que tota la comunitat educativa (mestres, mares i pares, alumnes, fills i filles) posem en comú quina educació volem i comencem a construir-la junts. Construir-la a partir del nostre dret d'educar i ser educat en condicions dignes on la qualitat ha d'estar per damunt de tot.  

L'objectiu de l’acció 28N, unir les nostres forces i crear aquesta Comunitat educativa.

Aquí teniu una sèrie de documents que vos seran d'utilitat per preparar les tancades:


1.-   Document informatiu

2.- Proposta de MANIFEST (en format word) i manifest (en format pdf)
 



 

Si alguna APIMA considera que és més adient fer qualque altre tipus d’acció que no sigui la proposada teniu en compte:
- Si sou més de 20 persones i sortiu pel carrer o vos concentreu a un punt específic heu de comunicar-ho al Govern Civil, normativa i model: http://www.fapamallorca.org/descargas/a77c732c080ec27dc0779d7db7a54bf8n.pdf

- Si heu d’ocupar la via pública (encara que sigui amb una taula informativa, s’ha de demanar permís a l’Ajuntament “ocupació de via pública”

Agrairíem que comuniquessiu a la Plataforma Crida o a FAPA si fareu assemblea de la comunitat educativa o qualsevol altra acció el dia 28N i el nom i telèfon de la persona responsable per part dels pares.
 




  

4 comentaris:

  1. Després de constituir l'Assemblea de professorat de l'IES Llorenç Garcies i Font, a Artà, vàrem acordar adherir-nos al manifest de la plataforma Crida i sumar-nos a la convocatòria de tancades de la comunitat educativa en defensa de l'educació pública per al dia 28 de novembre. Des de llavors, hem mantingut reunions amb l'AMIPA i amb el professorat del CEIP Na Caragol per tal d'organitzar la tancada conjuntament. La comissió d'organització està fent feina de valent i confiam que serà un èxit de participació, tant a Artà com a tots els altres llocs on es durà a terme. Vos enviarem les fotos i vos mantindrem informats. Endavant!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per la plataforma! Enhorabona pel compromís i el rigor amb que s'estan duent a terme les protestes i reivindicacions! Enhorabona pels que treballen per la comunicació i cohesió dels diferents centres de l'illa! I enhorabona pels que duen el tema del disseny gràfic de la plataforma!

    ResponElimina
  3. Desde altres contrades dels PPCC os seguim en la lluita per la defensa de la cultura i la llengua !
    ENDEVANT! FRONT COMU CONTRA LA APISSONADORA del PP!
    @JosepLDT

    ResponElimina
  4. L'enllaç del manifest no es pot llegir. I, ara que supòs que ja ha estat aprovat, crec que estaria bé fer-lo públic en una entrada del blog i també com a nota a Facebook. Així el podríem difondre més fàcilment.

    ResponElimina