Revàlides LOMCE
La Plataforma Crida, fidels al nostre Manifest, seguim lluitant per una educació pública de qualitat, laica i en català, per això estem lluitant per  fer front a aquest gran monstre que és la LOMCE que encara està plenament vigent aquest curs escolar.

Hem iniciat una campanya en contra de les revàlides de 3r, de 6è de primària, aquest és el segon any de la imposició de les primeres i  les de 6è de primària que es faran per primera vegada aquest curs escolar.

La Plataforma Crida fem una CRIDA a l'objecció de consciència a les revàlides.

Aquí teniu tota  informació que vos pot ser útil:

1. Argumentari, perquè estam en contra d'aquestes revàlides:

Argumentari per a fer l'objecció a les revàlides 

2. Guia pràctica per a l'objecció a les revàlides:

Guia pràctica 

3. Presentació per passar als centres: 

Presentació argumentari-guia

4. Full per demanar informació a Direcció:
Sol·licitud d'informació 


5. En cas de no tenir tota la informació que necessitam i si el centre ens demana el nostre posicionament sobre les proves per escrit. Aquí teniu un model on podeu demanar al Centre el seu compromís a respectar la vostra decisió una vegada la presenteu per escrit.

6. En cas que ho vulgueu o vos demanin passar-ho per escrit aquí teniu un model on manifestau la vostre objecció a les proves i per tant no autoritzau als vostres infants a fer-les.


Segons Informació aportada per la FAPA el  Director General de Planificació Antoni Morante va dir:
 - Que la Conselleria  respectaria la decisió de les famílies a no fer les proves.
 - Aquests infants podrien assistir normalment al centre,  des de la Conselleria no se’ls perseguiria per a l’execució de la prova.

7. Imatges de la campanya per a la difusió  als vostres centres educatius i allà on trobeu pertinent. Algunes d'aquestes imatges han estat elaborades per la Xarxa d'Escoles Insubmises XEI
Avaluam o segregam
Convocatòria reunió informativa
No a la LOMCE Star Wars

8. Demanam que els dies que es realitzin les proves  tota la comunitat educativa de les Illes Balears i la ciutadania en general es posin la camiseta de Crida per a visualitzar la protesta.

9. Demanam a mestres, equips directius de centres i associacions de directors de primària i de secundària  que us posicionin en contra d'aquestes primeres s LOMCE  i informin els pares i a les mares dels riscs que tenen.


Trobareu més informació als següents enllaços:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada