divendres, 29 d’abril del 2016

Suspensió temporal de les revàlides

Es suspenen TEMPORALMENT LES REVÀLIDES aquí teniu la resolució publicada en el BOIB.

En aquesta hi podem llegir que es suspèn temporalment l’aplicació de les proves convocades per la Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 7 d’abril de 2016 (BOIB núm. 47, de 14 d’abril de 2016) als alumnes dels cursos tercer i sisè d’educació primària de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

No baixeu la guàrdia, encara hi ha moltes incerteses, la suspensió és temporal, la LOMCE es segueix implantant als centres educatius de les Illes Balears.

Els motius de la suspensió temporal són dos:
1- A l'espera de la tramitació de la suspensió del calendari al Congrés.
2- Si no es tramita la primera, fins que la Conferència Sectorial d'Educació acordi la manera de realitzar les proves amb les condicions que requereixi la seva aplicació.
La primera resolució es va treure després de l'aprovació en el congrés de suspensió del calendari de la LOMCE. Alguna cosa per tant ha fet canviar la opinió del Conseller d'Educació, no calia seguint aquest argumentari treure la resolució en data de 14 d'abril.
De la Conferència Sectorial no esperam gran cosa, no varen ser capaços d'acordar cap mesura contundent en contra de la LOMCE.

#‎BoicotRevàlides‬
#‎Lomcenoeduca‬
#‎Cridaantilomce‬

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada