dimecres, 29 de juliol del 2015

Reunió amb el Conseller d'educació

Dues portaveus de Crida han assistit avui matí a la reunió amb el Conseller d'educació i el DG d'Innovació i Comunitat Educativa.
La reunió s'ha centrat en dos punts LOMCE i Pacte Social per l'Educació.

El conseller es manifesta contra la LOMCE. Li demanem més fermesa i empenta política, hem insistit que hi ha camins legals per enfrontar-se directament al desenvolupament de la LOMCE a la nostra comunitat.

Pel que fa al Pacte Social per l'Educació ens han manifestat que el punt de partida és el document d’Illes per un Pacte perquè l’accepta quasi "tothom", li hem recordat que Crida no l'acceptem.
Seguint amb el tema Crida li demana un pacte on es faci una diferenciació clara entre escola pública, privada i privada concertada. Esperem que el treball d'un govern d'esquerres estigui enfocat prioritàriament a l'escola pública. El Conseller accepta aquesta prioritat i ens demana que redactem una alternativa en base en aquesta diferenciació.
Li hem recordat també que per a nosaltres educació pública va lligada a educació laica, educació inclusiva, educació democràtica, educació equitativa.
 
Valorem molt positivament la reunió i ens posem en marxa per elaborar el document que ens ha encomanat el Conseller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada