dimecres, 11 de setembre del 2013

Recull d'accions en suport a la vaga

Hem treballat per fer possible les propostes que varen sortir a la darrera assemblea per tal de donar suport a la vaga de docents, aquí les teniu:

NOU DOCUMENT D'INFORMACIÓ DELS MOTIUS DE LA VAGA EN LES 4 LLENGÜES: català, anglès, castellà i àrab
 
1ª! Crida al balcó. Pinta el carrer de verd penjant una camiseta, una tela, una cartolina,... de color verd, per donar suport a la vaga de docents i reivindicar una educació pública de qualitat, laica i en català.

2ª! Participa en els piquets informatius del centre docent dels teus infants, dels teus néts, del teu barri,... per recollir signatures de recolzament a la vaga dels docents, explicant els motius d'aquesta situació i recriminant a la Conselleria d'Educació un començament conflictiu del curs escolar degut a la seva política educativa. 



3ª! Poseu-vos la camiseta de Crida el divendres 13, cal visualitzar que aquest curs no té res de normal.

 4ª! Si els teus fills, néts, coneguts,... acudeixen als centres educatius els dies de vaga, que duguin una camiseta verda, de Crida, o aquest distintiu. 

   
 5na! Si ets pare o mare d'un alumne d'un centre educatiu en el qual es fa vaga, presenta a la Conselleria d'Educació (c/ d'Alfons el Magnànim, 29, Palma, 07004. Telèfon 971 17 65 00) a títol individual, una carta de protesta, cada dia que puguis, demanant que comencin les classes i exigint que s'inicien negociacions amb els docents. Caldria sempre enviar còpia a plataformacrida@gmail.com


Vos pregam faceu màxima difusió de les iniciatives.

LA ÚNICA LLUITA QUE ES PERD ÉS LA QUE S'ABANDONA
 
Salut i embut!

3 comentaris:

  1. i si volem enviar la carta directament per email a la Conselleria, ens podrieu dir a quina adreça s'ha d'enviar?
    Moltes gràcies.
    Salut i embut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. educarenfamilia@caib.es / infotil@caib.es / conselleria.educacio@caib.es

      Elimina
  2. COBRICEL VERD.
    Us agradaria fer que un tram de carrer tingui un cobricel verd?
    Material necessari:
    - una tela (o vela) de les de recollir ametlles/garroves de reixeta plàstica de color verd d'una amplada una mica inferior a l'amplie del carrer (atenció amb balcons i altres elements sortits) i de llargada variable.
    - cordellina
    - taps de suro (també serveixen macolins redons, pilotes de goma...) Serveixen per lligar les puntes de la tela, disposau-los a cada vertex, a uns 15 cm dels costats. Doblegau les puntes cap a l'interior, tot fent una bossa amb els taps a l'interior. Lligueu-los utilitzant un nus de porc (ballestrinc).
    L'altre extrem de la cordellina l'heu de lligar a punts forts de les façanes.

    Sí la tela que emprar és molt llarga, us convindrà subjectar-la per alguns punts intermitjos utilitzant la mateixa tècnica descrita pels extrems.

    Si els punts on voleu penjar la tela no són accessibles, podeu fer ús del truc que fan servir els mariners de grans vaixells per fer arribar les amarres desde coberta fins als mariners de terra. No llances inicialment les gruixudes i pesades amarres, sinó unes pilotetes (tamany tennis) lligades amb un fil, l'altre extrem del qual està lligat a les amarres.
    Podeu fer el mateix per pujar els lligams de la tela verda fins a una branca d'un arbre, fils metàl.lics que creuen el carrer...

    ResponElimina