dissabte, 26 de juliol del 2014

XXI Premi Santa Anneta: Titoieta Ràdio

Titoieta Ràdio ens han otorgat a la Plataforma Crida els XXI Premi Santa Anneta. Moltes gràcies companys/es!!!!!

Aquí vos adjuntam la carta que ens han fet arribar. 

Benvolguts companys,

Us comunicam que el Centre Cultural d’Algaida, entitat promotora de Titoieta Ràdio, ha decidit atorgar el XXI Premi Santa Anneta a la Plataforma Crida pel vostre suport a la llengua i cultura catalanes dins l’àmbit de l’educació.
Amb aquesta distinció, Titoieta Ràdio vol destacar la vostra tasca, a l’hora de defensar l'educació pública de qualitat, laica i en català en el nostre territori.
La vostra forma d’organització basada en l’assemblearisme i en la dinamització de la societat de base ens cal ara més que mai. També volem destacar la defensa del concepte de comunitat educativa formada per pares, mares, docents, alumnat, entitats i ciutadania en general; ja que és tota la societat la que té la responsabilitat de vetllar per una educació pública que contribueixi a la cohesió social i a garantir la igualtat d'oportunitats per a tots.
En anteriors edicions, han estat premiats amb el Santa Anneta: el filòleg i cantautor Biel Majoral, el periodista i poeta Miquel Cardell, el setmanari El Temps, l’ACIC (Associació de Cantants i Intèrprets en Català), els Cossiers d’Algaida, la discogràfica BLAU, la pel·lícula El Mar d’Agustí Villaronga, el GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa), Aula Cultural, l’Associació Voltor, el diari electrònic Vilaweb, el Projecte Alcover, el Centre Territorial de TVE a les Balears, el grup Cucorba, l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, l’Associació Trenta-1, el grup editorial Enderrock, els treballadors de RTV de Mallorca, l’obra Acorar i l’Editorial Moll.
El Premi Santa Anneta, que no té dotació econòmica, es lliurarà en el decurs d’un acte públic el pròxim dissabte 26 de juliol, festivitat de Santa Anna, a les 21.00 hores, al casal Pere Capellà d’Algaida, dins el marc de les festes d’estiu d’aquesta vila.

Esperam poder comptar amb la vostra presència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada