dimarts, 25 de març de 2014

BON DIMECRES DE L'EMBUT

Nosaltres no pensam com en Bauzá, nosaltres la volem pública i de qualitat, en català en el nostre territori i laica. En Bauzá no ens ha dit que no la vulgui laica però sabem que destina doblers públics a escoles de l'Opus, a escoles concertades religioses i a les escoles públiques que imparteixen l'assignatura de religió (catòlica, clar) llavors totes i tots pagam perquè la religió catòlica estigui present dins les escoles. Pagam perquè hi hagi educació diferenciada a les escoles del parc bit. Pagam perquè la conferència episcopal segueixi manant i es vegi amb el dret d'opinar sobre el dret a la nostra pròpia sexualitat i al nostre propi cos. Pagam perquè a les nostres escoles algú pugui donar el missatge de !Sí a la vida, esperanza ante la crisis!, o el que és el mateix: dones no avorteu.

El contrari d'allò públic és allò privat, llavors tenim un president de la comunitat que prefereix una escola privada.

Vol qualitat, però ens retalla moltíssims de recursos que fan que la qualitat baixi. Així el seu concepte de qualitat no lliga amb el nostre.

CRIDAR-LI a ell ja dubtam si servirà d'alguna cosa, no hi ha pitjor sord que aquell que no hi vol sentir. A més ja ens ha dit per quin model aposta.

Però hem de seguir CRIDANT perquè la ciutadania conegui el que està passant, en prengui consciència i reclami cada dret bàsic que li estan robant.

La volem pública, gratuïta, laica i en català en el nostre territori.

No hi passarem.


Cap comentari:

Publica un comentari