dimecres, 25 de setembre del 2013

FREQÜÈNCIES TRENS PER MANIFESTACIÓ 29 S

Des de SFM han informat que mantenen les mateixes freqüències que tenen estipulades per dies festius i cap de setmana. Els màxims responsables no volen augmentar-les per facilitar el desplaçament a la manifestació de diumenge dia 29 de setembre. Pensau que al ser diumenge les freqüències són baixes.

Hem de demanar entre tots que augmentin les freqüències i només ho aconseguirem si la gent individualment entrega la sol·licitud pertinent. Si reben moltes sol·licituds (unes 500) es veuran obligats a augmentar-les.

Vos adjuntam el model de sol·licitud. L'heu d'entregar a qualsevol estació de SFM. Són molts els treballadors de SFM que estan amb nosaltres, però les freqüències depenen dels màxims responsables, els polítics.

  

3 comentaris:

  1. Avui horabaixa m'he presentat amb el model firmat a l'estacio de tren i m'han dit que no sabien que era i que no se podia demanar i no m'ho han agafat!

    ResponElimina
  2. A l'estació del tren s'ha d'entregar? Pel que diuen no tenen cap tipu de registre per poder donar entrada a la sol·licitud, com o hem de fer?

    ResponElimina
  3. Aquesta gent no només no augmentaran la freqüència de trens ans que faran lo possible perque no vagi bé. Només hi ha una solució, que qui ha de anar en tren a Palma partesca amb un parell d'hores d'antelació, o de matí, si li lleu.

    ResponElimina