divendres, 20 de setembre del 2013

COMUNICAT URGENT DE LA PLATAFORMA CRIDA
No necessitam anar a Ses Voltes
perquè el poble ens escolti


Assabentats de l’acte polític que el Partit Popular de José Ramón Bauzá ha organitzat avui a l’espai públic de Ses Voltes (Palma), des de la Plataforma Crida volem deixar clar que NO convocam ni donam suport a cap de les concentracions que proposen assistir-hi en senyal de protesta.

Que el Partit Popular necessiti organitzar aquest acte ja serveix per demostrar que la primera setmana de lluita ha estat exitosa i efectiva. Cinc dies de vaga i el clam del carrer han aconseguit afeblir un partit que comprova amb preocupació com les seves bases i els seus batles han de reclamar seny i diàleg als dirigents. Aquesta divisió interna és la vertadera raó de l’acte que s’organitza per transmetre unitat i reforçar la imatge del seu líder.

No necessitam anar a Ses Voltes a cridar perquè el poble ens escolti. La gent de les Illes Balears ha demostrat aquesta setmana a qui vol escoltar. Per això, demanam a la nostra gent que no caigui en provocacions i no vagi a l’acte. Guardem forces per les properes convocatòries de protesta.

Aprofitam aquest comunicat per felicitar als docents de Balears per la seva valentia i dignitat en la defensa de l’educació pública. També volem donar l’enhorabona a les famílies i a l’amplíssim moviment social de suport, mai vist a les nostres Illes. Finalment, destacar els missatges de solidaritat que ens arriben de tot l’Estat i de l’estranger.

Com hem cantat junts aquests dies: segur que tomba i ens podrem alliberar.

Plataforma Crida

1 comentari:

  1. Hola. Circula aquest missatge per waap, però no sé l'origen i m'agradaria saber si és fiable. Vàries persones m'han demanat qui ho organitza i no he sabut respondre. Gràcies

    Dimecres 25/ 9 Sopar solidari caixa resistència vaga TIL. Preu: 15,00. Buffet lliure. Llocs: Binicomprat (palma, marratxí, calviá, andraitx, municipis de la serra de tramuntana, llucmajor, campos i santanyí) Ses Torres (reste de Mallorca). Hora 21,30. Places limitades. Detalls per apuntar-se en un pròxim whatsapp. Donau màxima difusió (whatsapp, facebook, twitter, mail, ...)

     SOPARINGO SOLIDARI 

    ResponElimina