diumenge, 2 de juny del 2013

15a ASSEMBLEA DE L 'EMBUT


2 comentaris:

  1. Ara més que mai, hem de fer pinya a favor de l'escola pública, de qualitat i en català. I, ara més que mai, hem de fer pinya contra les agressions a la nostra llengua, cultura i país. SOM I SEREM!!!

    ResponElimina
  2. Benvolguda gent, el senyor Polo de nou.

    M'he preocupat en veure que no publicàveu les actes de les assemblees 13 i 14. No cal que rectifiqueu actes per mi. Per exemple, encara que jo no hi fos, dubto que sigui cert el darrer paràgraf de la 13a:

    "Sense res més per afegir, es dóna l’assemblea per acabada i es proposa convocar la propera al CEIP Mestre Colom (Bunyola) [...]"

    Tothom es pot equivocar. Però he d'agrair que hàgiu fet explícit que canviar el govern no ajudarà a aconseguir una educació de qualitat. La nova consellera Bosch ho ha dit: les urnes m'han legitimat. Jo ho he entès a la primera. Ja en tornarem a parlar en un futur.

    Vull aprofitar ara per reiterar el que vaig demanar a l'assemblea de desembre. L'informe del que parlava porta la marca "nota interna". Però ja que posteriorment la Conselleria m'ha respost que aquest informe encara té importància i, a la vegada, s'estimen més que prescriguin les faltes, el deixaré aquí penjat (4 MiB):
    https://www.jasp.net/crida/proposta expedient.pdf
    (he deixat l'espai de propòsit)

    Així sabreu com és l'informe d'un inspector educatiu. Jo no deixo prescriure faltes. Si no dieu res, aquest és el professor que els docents volen per company i els pares per educar els seus fills. Aquesta serà l'educació de qualitat que impartirà (i ja em va bé).

    ResponElimina