dissabte, 25 de maig del 2013

DIR NO AL DECRET TIL


Des de la Plataforma Crida vos animam a què els  Consells Escolars es pronunciïn en desacord al decret TIL  NO AL DECRET TIL. 

Volem iniciar una campanya per posar de manifest el rebuig de tota la comunitat educativa representada als Consells Escolar per fer palès el malestar i total desacord amb aquest decret imposat.


No volem que ens receptin medicaments que fan mal a la llengua i que provoquen transtorns socials i educatius! Aquest medicament perjudica greument la salut lingüística dels infants i provoca problemes de convivència! Una dosi sencera és mortal per a l'ensenyament en català! 

 Vos demanan que ens envieu un correu a noaltil@gmail.com , amb el que passa al vostre centre i si s’aprova o no per Consell Escolar.

Vos receptam molt de NOALTIL. Vos voleu fer les vostres capsetes?



Documents varis:

- Full de discrepància CCP
- Full de discrepància equips directius
- Full de discrepància professors

Enllaços interessants:

- Enllaçats
- Associació de directors
- Intruccions associació de directors
-  Article de Nicolau Dols sobre el TIL

1 comentari:

  1. L'adreça del correu DRECTETTILNO@GMAIL.COM està errada ho he intentat amb minúscules, amb DECRET ben escrit, amb majúscules tot, tot excepte gmail, i res me retorna els correus, ja vaig per la sisena. Podríeu rectificar-la i posar la correcta, amb minúscules o majúscules segons correspongui. Gràcies i disculpau les molèsties,

    Apol·lònia Miralles

    ResponElimina