dijous, 14 de febrer del 2013

CRIDA VS LOMCE (16 febrer)



Jornada informativa contra el projecte de reforma de la llei educativa del ministre Wert

El proper dissabte 16 de febrer la Plataforma Crida per una Educació Pública de Qualitat -formada per docents, mares i pares i alumnes- ha organitzat una jornada informativa amb l’objectiu de donar a conèixer la LOMCE: el projecte de reforma del sistema educatiu que impulsa el ministre d’Educació, José Ignacio Wert.



A les 10 del matí d’aquest dissabte, a l’IES Marratxí, començaran les sessions que pretenen explicar el contingut i el rerefons d’una llei que consideram que és perjudicial pel sistema educatiu públic del país i per la formació dels nostres infants i joves. L’objectiu és que la jornada serveixi per prendre consciència del repte que suposa l’aprovació d’aquesta norma. 

La necessitat d’organitzar aquesta jornada va sorgir d’una de les assemblees que realitza la Plataforma el primer dimecres de cada mes. Es va crear una comissió formada per mares, pares i professorat que han analitzat la llei i s’han encarregat d’organitzar les sessions d’aquest dissabte.

A les 10h es donarà la benvinguda als assistents. A continuació (10.30h.) es farà la presentació, s’analitzaran una sèrie de qüestions prèvies, i entrarem en l’anàlisi del contingut de la llei. Hi haurà un bloc per les conclusions i s’iniciarà el torn del treball en grups (11.15h.). Serà el moment que cada un dels grups de feina plantegin dubtes, objeccions i aportacions, que, finalment, es posaran en comú a les 12h. La cloenda està prevista a les 12.45h.

Amb les conclusions finals s’editarà un material didàctic amb l’objectiu que els col·lectius de professors, alumnes i associacions de mares i pares puguin explicar als seus companys el contingut i el significat de la LOMCE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada