dimecres, 16 de setembre del 2015

#cridamde9


 Bon dimecres de l'embut!
El TIL ja estava mort abans del canvi de govern, ara està mort i enterrat.
Aquest nou curs:
No tenim TIL però tenim una gran quantitat d'alumnat NESE fora l'atenció que necessiten.
No tenim TIL però una mestre d'educació infantil té 28 alumnes dins l'aula, a primària i a l'institut les ràtios també són altíssimes.
No tenim TIL però tenim un sistema educatiu que no és equitatiu, desatén contínuament un sector cada cop més gran de la població.
No tenim TIL però tenim un Consell Escolar que encara no és independent dels partits polítics que governen.
No tenim TIL però tenim un Director General de Comunitat educativa que no s'ha reunit amb la comunitat educativa abans de començar aquest curs.
No tenim TIL però tenim un Govern que no ha volgut derogar els decrets de desenvolupament de la LOMCE en aquesta comunitat.
No tenim TIL però el pressupost en educació sembla que està estancat. És qüestió de voluntat política, si hi ha doblers per fer una universitat de medicina, també n'hi ha d'haver per aconseguir una educació pública de qualitat.
No tenim TIL però part dels doblers de la ciutadania van a les escoles de l'Opus del Parc Bit que segreguen l'alumnat per sexe.
No tenim TIL però tenim una vaga legítima de professorat que encara no s'ha desconvocada per manca d'entesa amb el Conseller d'Educació.
Pots afegir-hi el que vulguis, sabem que hi manquen moltes coses.
Per tot això seguirem lluitant, cada dimecres ens posarem la camiseta verda, seguirem fent assemblees, treballarem per un model de participació inclusiu mitjançant les assemblees de centre de professorat, alumnat i famílies, donarem visibilitat al que passa... En definitiva això no s'ha acabat.

#cridamde9


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada