dimecres, 3 de juny del 2015

Comunicat de la Plataforma Crida als partit polítics del futur govern de les Illes Balears

El resultat de les eleccions del 24 de maig constitueix per a noltros una alegria i una esperança. Com a col·lectiu, ens sentim partícips de tot aquest moviment popular i ciutadà que ha fet que partits que han lluitat al nostre costat per un canvi en la política educativa del nostre país puguin ara governar prioritzant una vertadera educació pública i de qualitat que acabi amb les retallades i que defineixi un model d'escola laica i en català, com entre tots hem estat demanant els darrers tres anys.

Confiem que, de la mateixa manera que heu sigut capaços de desbancar un govern com el del PP del Sr. Bauzá, també aconseguireu aturar a la nostra comunitat l'aplicació de la LOMQE en favor d'una educació inclusiva, basada en l'equitat i encaminada a compensar les desigualtats.

La comunitat educativa que representa la Plataforma Crida espera que la lluita duita a terme fins ara serveixi també per demostrar la voluntat i la capacitat dels pares i mares, de l'alumnat i dels docents de participar en la gestió democràtica de l'educació a cada un dels centres públics i, en general, en repensar l'educació que volem per als nostres infants i del nostre jovent

Per la nostra part, seguirem lluitant amb fermesa pel que ha sigut el nostre objectiu des d'un principi: una EDUCACIÓ PÚBLICA, DE QUALITAT, LAICA, EN CATALÀ, INCLUSIVA I DEMOCRÀTICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada