dilluns, 15 de desembre del 2014

Reunió amb la Consellera


Avui dilluns 15 de desembre a la reunió que Crida ha mantingut amb la Consellera d'Educació ha transmet el següent missatge:

"El missatge que volem traslladar és breu i clar: demanam la dimissió de la consellera d'Educació i del president Bauzá. Després dels fets publicats a premsa la setmana passada i que no han estat encara ara desmentits amb proves documentals, pensam que la consellera no pot estar ni un minut més al front de la Conselleria. El president que consent aquests fets tampoc pot seguir governant. Per la Plataforma Crida no sou interlocutors vàlids per parlar de l'educació del futur. Volem gent neta d'escàndols.

Ens demanam fins on ha d'arribar aquest desgovern que hem patit aquesta legislatura en Educació perquè els responsables polítics demaneu disculpes a tothom i seguidament presenteu la dimissió. Què més ens falta per veure?

Per si no ens tornam veure les properes setmanes us volem desitjar molts d'anys i bones festes. Nadal pot esser un bon moment per reflexionar si val la pena mantenir la cadira a qualsevol preu"

Plataforma Crida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada