dimecres, 10 de setembre del 2014

Començam de verd: Suport a la vaga de dia 15 setembre


En uns dies comença un nou curs, un curs que, tot i la gran quantitat de mobilitzacions dutes a terme al darrer any, sembla que serà pitjor que l’anterior. Pitjor, per que a més de tenir un govern autonòmic que imposa el TIL, que decideix els canvis en el sistema educatiu sense tenir en compte aspectes pedagògics bàsics, imposa les seves decisions a cop de decrets i ordres, obvia  les sentències judicials i envaeix competències de manera barroera. Tenim un govern central que actua de manera molt semblant, imposant la LOMQE amb el rodet de la seva majoria, una llei educativa basada en l’exclusió, el blindatge de competències, la competitivitat tant dins les aules com entre les escoles. Aquesta llei tambées mereix el rebuig per la manca de participació de les famílies en els centres, la uniformitat en les matèries (no contempla les característiques de cada territori, centre o alumne), la ingerència des de l’administració dins les escoles, la pèrdua d’autonomia dels centres ....  i un llarg etcètera.
Davant aquesta situació, l’Assemblea de Docents ha convocat una vaga per dia 15 de setembre. A una massiva assemblea, els docents decidiren mostrar un cop més el seu desacord amb les imposicions de l’administració, fent evident, que aquest tampoc serà un curs normal.

La Plataforma Crida, va decidir a la darrera assemblea donar suport a la vaga convocada per dia 15.

La Plataforma, formada per estudiants, famílies i docents, recull el sentir de la comunitat educativa, que crida JA N’HI HA PROU!

Per una educació pública de qualitat hem de fer veure que no volem un curs com se’ns ha plantejat,que  no volem que ens enganin . És per això que hem de començar el curs de verd, tan dia 12 de setembre com dia 15  donant suport a la vaga de docents.

Plataforma Crida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada