dilluns, 3 de febrer del 2014

21a ASSEMBLEA DE L'EMBUT


                                                                   ORDRE DEL DIA:

              1. Llibre verd.
              2. Foro Porto Alegre
              3. Valoració Bici-Crida
              4. Rua de Carnaval.
              5. Informacions vàries.
              6. Precs i preguntes.

2 comentaris:

  1. 17 de juliol de 2013: Los grupos de la oposición se comprometen por escrito a derogar la LOMCE.
    http://www.europapress.es/sociedad/noticia-grupos-oposicion-comprometen-escrito-derogar-lomce-20130717152221.html

    Acta de 20a assemblea: Es comenta una altre proposta de fer un referèndum damunt la LOMCE, amb DNI digital etc...

    A l'assemblea hi havia representants polítics. Per a derogar la LOMCE no és necessari esperar a unes eleccions. No és necessari anar als jutjats. Es pot fer ara.

    Si aquests partits polítics tenen intenció de derogar aquesta llei, que ho facin ara, no després d'unes eleccions. Ja tenim un partit governant que compleix només la part del programa que l'interessa.

    El referèndum proposat no és simbòlic, té valor legal. Però com ja vaig dir, ni tan sols és necessària la intervenció de partits polítics. La Plataforma Crida ha demanat la retirada de la LOMCE. Sol·licito que la Plataforma es pronunciï explícitament sobre aquesta proposta.

    ResponElimina
  2. Agraeixo a la Plataforma Crida les respostes que m'ha donat. Convé aclarir que jo personalment no estic interessat en derogar la LOMCE, només sé com fer-ho. He preparat la via legal, he preparat els mitjans tecnològics. Si la Plataforma decideix no utilitzar-los i confiar en l'actuació dels polítics (sense comptar amb ells per a elaborar el llibre verd), aleshores el problema ja no depèn de mi.

    Ja vaig explicar fa un any que els meus interessos són defensar la voluntat de la majoria de la societat, sigui quina sigui aquesta voluntat. He de recordar que l'educació afecta a tota la societat. Agraeixo una altra vegada la resposta de Crida. No hi haurà més comunicacions per iniciativa meva.

    Com a curiositat, ara que ja ha acabat l'assemblea, he trobat graciosa la referència a la independència de Catalunya. Com ja he dit, el referèndum proposat no és simbòlic, té valor legal. És possible que hagi contactat amb la CUP. Però tampoc tinc cap interès personal en la independència de Catalunya. He de notar que ningú de l'assemblea ha fet apologia a favor d'independències.

    ResponElimina