dilluns, 23 de desembre del 2013

Comunicat de suport a Jaume March

Des de la Plataforma Crida volem mostrar el nostre total rebuig a l’obertura de l’expedient al director de l’IES Marratxí. Creim que aquesta és una nova actuació de la Conselleria d’Educació que pretén, per una banda, atemorir els docents i, per l’altra, promoure l'enfrontament entre famílies i docents que, units contra les normes i les lleis que pretenen acabar amb l'Educació pública, ha aconseguit mobilitzar la població de les Illes en una lluita sense precedents.

La Plataforma Crida ha defensat en tot moment aquesta unió de la Comunitat Educativa front a les retallades en Educació, front al TIL i front a la LOMCE, front a la Llei de símbols i contra totes les mesures que pretenen acabar amb una educació pública de qualitat, laica i en català.

El dret a l’educació que diu defensar aquest Govern amb l’obertura de l’expedient al director de l'IES Marratxí, és el que precisament el mateix govern està vulnerant dia a dia amb la seva política antipedagògica, antidemocràtica i discriminatòria, i el que pares, docents com Jaume March, alumnes i ciutadans en general, han estat defensant i seguiran fent-ho amb accions de tot tipus.

És per tot això que volem mostrar el nostre suport a Jaume March i animar a la Comunitat Educativa a seguir endavant en defensa del dret a l'educació i, més que mai, contra els atacs a la llibertat i als drets fonamentals per part d'un govern que continua provocant la confrontació i el conflicte.

2 comentaris:

  1. ¿Por qué le han abierto el expediente al director de Marratxi?

    ResponElimina
  2. El expediente se lo han abierto por pasar de la educacion de los alumnos y dedicarse a hacer pancatalanismo...Simple y llanamente...

    ResponElimina