dimarts, 9 d’abril del 2013

L’ajuntament de Bunyola no permet fer l’assemblea de la Plataforma Crida al col·legi públic


El rector de la parròquia cedeix un local alternatiu perquè es pugui fer la reunió a Bunyola


La 13a assemblea de l’embut de la Plataforma Crida per una Educació Pública de Qualitat  de Mallorca no es podrà realitzar finalment al CEIP Mestre Colom de Bunyola perquè aquest matí la directora del centre ha rebut una carta del batle, Jaume Isern, en la qual afirma que l’Ajuntament no dóna autorització “perquè es tracta d’una activitat “no integrada dins la vida escolar”. Després de conèixer aquesta prohibició, el rector de la parròquia, Llorenç Lladó, ha cedit un local alternatiu perquè Bunyola pugui acollir aquesta trobada de docents, mares i pares i alumnes per debatre qüestions que interessen i afecten a tota la comunitat educativa de Mallorca. La cita es manté per demà dimecres, 10 d’abril, a la mateixa hora: 18.00 hores -a les 17.45h a la plaça, devora l’església-.


Per altra banda, volem subratllar que el contingut de l’assemblea està totalment lligat a qüestions que afecten de ple a la comunitat educativa. O considera el senyor Jaume Isern que les beques de menjador, la LOMCE, el fons de llibres de text, el transport escolar o la nova normativa educativa que està redactant el Govern no són temes integrats en la vida escolar? 

Des de la Plataforma Crida rebutjam aquest intent del batle de Bunyola -de la mà d’altres alts càrrecs polítics de la conselleria d’Educació- de tancar les portes de l’escola a les famílies, els alumnes i els docents de Bunyola i de tot Mallorca. De la mateixa forma, volem lloar la iniciativa del rector de la Parròquia d’obrir les portes del poble a la gent que vol treballar per un futur millor i per una educació pública de qualitat.

La carta del batle:

1 comentari:

  1. És ben hora que els directors/es dels centres educatius "es mullin" per aquests temes. En segon lloc un deu per al rector que ha demostrat sensibilitat front aquests temes.

    ResponElimina