dissabte, 2 de febrer del 2013

11a Assemblea embut: 6 febrer 2013

El proper dimecres dia 6 de febrer de 2013 hi haurà la 11a Assemblea de l'embut a les 18:00h a l'IES Madina Mayurqa (Carrer de Miquel Arcas, 4. Palma)

Vos esperam!!!

3 comentaris:

  1. Benvolguda gent de la Plataforma Crida,

    Aquí està la proposta que vaig demanar que es tractés a l'onzena assemblea:

    https://www.jasp.net/proposta_0118.pdf

    És una proposta una mica diferent de les que ja he sentit. Espero que ho pugueu llegir i meditar, encara que no vingueu a l'assemblea.

    Gràcies a tots.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb tots els respectes, Javier, la seva proposta és una esplèndida merda.

      No lluitar amb l'actual govern perquè és legítim? Jo de vostè, si sap una mica de matemàtiques, miraria quin percentatge de la població (NO sols dels qui votaren) representen aquests brètols. I per no embullar-lo massa no li diré que s'aturi una mica a revisar altres lleis que fomenten aquest tipus de governabilitats.

      Retirar-nos del carrer, treballar una alternativa política i esperar al 2015!? Que es pensa que reinventarà la política partidista vostè? Que dóna per segura la victòria? Permeti'm que li digui que vostè és un incrèdul i un ximple. Què milita a qualque partit? O vol crear-ne un de nou per tenir accés a sobres en negre?

      Senyor Javier: quedí a casa, no embossi. Esperi les eleccions del 2015 i deixi a la resta a mirar de construir l'alternativa. Estic cansat de vostè i de totes aquelles persones incapaces de concebre la política, la sobirania i la decisió de la pròpia vida fora de les institucions.

      Senyor Javier: desperti, es vostè una servil ovella.

      Elimina
    2. Estimat Anònim,

      Espero poder discutir aquest assumpte amb vostè a l'assemblea i aclarir els punts que no han quedat clars. Això és senyal de que hi haurà més gent que no haurà entès la proposta. En cap moment suggereixo que es retirin del carrer. Al contrari, estic demanant que no es conformin amb una lluita al carrer.

      En quant a les estadístiques de votació que menciona, sense pretendre ser un expert, li mostro un extracte (fora de context) d'un estudi que vaig fer el 2011 per a aturar el bipartidisme:

      -----
      Per tant, les opcions per a les següents eleccions haurien de ser
      bàsicament:
      1. PP
      2. PSOE + bloc
      3. PSOE + bloc + canvi a un sistema plural (coalició de partits)

      Amb les darreres dades de Mallorca:
      1. 46,45%
      2. 23,61% (només PSOE)
      3. 29,94% (10,73% del bloc, 2,75% en blanc)
      1,55% en nul segurament donaran suport.
      38,95% sense votar probablement donaran suport.
      -----

      Elimina