dimecres, 9 de maig del 2012

El Club més verd






El debat sobre educació pública celebrat el passat dilluns al Club Diario de Mallorca serví per prendre el pols a l’actual estat del món de l’ensenyament a la nostra comunitat. No cal dir que la visió de mares i pares, professorat i sindicats està molt allunyada en general dels plantejaments que defensen els actuals governants, que estaren representats a la taula rodona per la directora general de Planificació, Mercedes Celeste. 
El debat també serví per mostrar les camisetes verdes de la plataforma i els fulls de l’embut, que ompliren molts de seients de l’auditori. Un dels participants al debat, el representants de la federació autònoma d’associacions d’estudiants de Balears, Albert Abad, lluia la camiseta de la plataforma.
Una altra curiositat de l’acte va ser l’intent dels caps de la Conselleria de boicotejar la presència de camisetes verdes al recinte. I com que era pública la nostra convocatòria una hora abans a les portes del Club, idò ells varen ‘suggerir’ a personal d’Educació (docents interins, alliberats, assessors...) que també fossin a la mateixa hora allà. Làstima que (com podeu veure a les fotografies) les seves ‘amables suggerències’ no varen tenir gaire èxit. I el club va ser ben verd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada