dilluns, 23 d’abril del 2012

Concentració a Llucmajor contra les retallades en educació


 AMIPA Penya Segat

Lluitem per mantenir una Educació Pública de Qualitat
Concentració a la Plaça d'Espanya, davant l'Ajuntament de Llucmajor, el dia 25 d'abril.
Davant les injustes i desproporcionades retallades en el nostre ensenyament públic, les associacions de pares de les escoletes públiques de Llucmajor ens unim en una concentració davant l'entrada de l'Ajuntament del municipi, a la Plaça d'Espanya, el dia 25 d'abril a les 11.30 hores.
denunciem:
La reducció del personal educatiu fins a límits inacceptables per a la seguretat dels petits (14-18 nadons per educadora!!)
L'especulació amb el tancament d'una escoleta de les tres que hi ha (i deixar un nucli poblacional sense escoleta municipal en un radi de 15 km)
La substitució de la quota progressiva de l'escoleta a pagar segons la renda (com ha estat sempre) per una caríssima quota ÚNICA per a tothom: és a dir: entre 300 i 350 euros / mes per 5-6 hores sense menjar I amb MENYS personal ..... L'APROVACIÓ D'AQUESTA NOVA TARIFA ES FARÀ AL PLE DE L'AJUNTAMENT AQUEST MATEIX DIA 25 D'ABRIL, A LES 12.00 HRS.DEL MIGDIA
Som portaveus també del professorat que no s'atreveix a protestar i calla per por de "ser a la llista" dels que no seran contractats / renovats el proper curs.
Per tot això, preguem la màxima difusió d'aquest comunicat i la participació de totes les persones que ho desitgin el dia 25 d'abril, a les 11.30 hrs, davant l'Ajuntament de Llucmajor, a la Plaça d'Espanya, s / n. Llucmajor.

2 comentaris:

  1. Noltros demà anirem a donar el nostre suport!

    ResponElimina
  2. Des del CEIP BADIES us donem tot el nostre suport i restem a la vostra disposicio en el que us puguem ajudar. Passeu/nos informacio d--altres actes i en farem difussio.
    Nuria Marin. Directora Ceip Badies

    ResponElimina