dimecres, 28 de març del 2012

Resultats de l'assemblea d'educació al teatre de CCOO (26 març)


Assistents: els sindicats convocats, docents (interins, associacions de directors de primària i de secundària, alumnes (assemblea UIB i FADAE), Coopertives de l'ensenyament, partits polítics de l'oposició, associacions de mares i pares (FAPA, Assemblea de l'embut -plataforma crida-), Escoles Mallorquines,...
Els tres sindicats convocants hem explicat els motius que ens han dut a convocar aquesta vaga i les raons també que ens motivem a secundar-la i que van, des de els retalls sistemàtics que hem suportat i suportarem fins a la pressió que exerceix la Conselleria i que, basada en la por, vol disciplinar a la comunitat educativa per aconseguir les futures brutals retallades. Tota l'assemblea en bloc recolza els motius per anar a la vaga.
Els sindicats hem fet difusió d'una instància que poden omplir i entregar els vaguistes el mateix 29 o en dies successius al registre de la Conselleria d'Educació per demanar que els doblers que no cobraran el dia de la vaga, i que ja estan pressuposats, es destinin a cobrir els diferents deutes que té la Conselleria en els diferents centres.
Tota l'assemblea recolza als equips directius, destinats a garantir els serveis mínims (que per altra banda hem impugnat com ja sabeu) i demanam que aquest col·lectiu eviti la dimissió en bloc ja que per ventura pot ser l'objectiu que en darrer terme tengui en ment la pròpia Conselleria.
El dia de la Vaga, una representació dels 3 sindicats, anirà a les 10h a la Conselleria d'Educació a fer entrega a registre d'un document que expressa el nostre desig que els doblers que deixem de guanyar els permanents sindicals de l'educació aquest dia siguin destinats a fins socials.
Els 3 sindicats valoram molt positivament aquesta 2ona assemblea d'educació que il·lustra la nostra unitat d'acció i anima la continuïtat del col·lectiu per a futures accions.

CCOO (26 març 2012)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada