divendres, 30 de març del 2012

Impedeixen que l’APA del CEIP Migjorn de Bendinat informi sobre la Plataforma Crida


La regidora d’Educació de Calvià acusà a la secretària de l’associació de “fer política” i amenaçà de “prendre mesures” per evitar-ho
La conselleria d’Educació no deixa repartir la circular a les aules perquè diuen que és “de contingut polític”, segons ha informat avui l’inspector de zona



















Les associacions de mares i pares també han de tenir la boca tancada. Això és el que vol la Conselleria d’Educació i determinades regidores municipals, segons ens informen des del CEIP Migjorn de Bendinat. Aquesta setmana l’APA va intentar fer arribar a mares i pares una circular de la forma habitual, és a dir, distribuint-la entre els tutors de cada aula. El motiu de la carta era informar de la campanya de sensibilització de famílies acollidores de la FEAIB, donar a conèixer la Plataforma Crida i la iniciativa de les camisetes verdes de l’embut, i anunciar la recollida de firmes de la COAPA contra les retallades en educació. 

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Calvià, Esperanza Català, va demanar a la direcció del centre que s’aturàs la circular fins que ella fes la consulta als serveis jurídics de la conselleria d’Educació. Finalment, aquesta conselleria considerà que la circular és de contingut polític, i per aquesta raó no es permet la seva difusió dins el centre. L’inspector de zona els hi ha comunicat que no tenen inconvenient que la circular es reparteixi al carrer, però dins el centre no estan autoritzats a informar a mares i pares.

5 comentaris:

  1. quina tonteria... la poden repartir a la porta del carrer però dins l'aula no...! quin nivell polític tenim!

    ResponElimina
  2. Clar, però quan ells vénen a inaugurar alguna instal·lació dels centres no fan "política", sinó que actuen simplement per altruisme. Haurien de cercar al diccionari la paraula "política", no ho tenen gens clar. A més, deuen pensar que som tots beneits!

    ResponElimina
  3. Ya estáis como siempre. Un colegio no es para hacer publicidad de ningún tipo. Cuando salgan los niños, entregad lo que queráis. Qué manera de manipular.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Informar els pares NO ÉS FER PUBLICITAT, la publicitat la fan ells quan venen a fer-se la foto per inaugurar alguna instal.lació (i es torben 3 ó 4 anys en llevar el cartell publicitant-ho, com bé sabem al CP Migjorn)

      Elimina
  4. FELICITACIONES UN BUEN COLEGIO, GRACIAS!!

    ResponElimina