divendres, 30 de març del 2012

Els doblers de la vaga



Els vaguistes reclamen a Educació que reinverteixi en el seu propi deute amb els centres, o en altres serveis educatius, els doblers que no cobrarem (més de mig milió d’euros)
Avui, a les 10h, un grup de permanents sindicals, afiliats i simpatitzants, que hem fet vaga, hem lliurat a la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats més de 500 instàncies de docents mitjançant les quals se sol·licita el retorn dels doblers corresponents al dia de vaga, per tal que aquests siguin invertits als centres educatius, i així minoritzar la retallada pressupostària patida pels centres per l’any 2012. 
Al propi registre ens han informat que ahir ja es varen acostar alguns docents a entregar la seva sol·licitud i demà i al llarg de la setmana que ve ho faran altres.
Els docents que secunden la vaga també han entregat una còpia al seu centre, tot i que no és obligatori comunicar si fan vaga o no, per facilitar als equips directius la reclamació d’aquestes quantitats el més prest possible, als efectes d’agilitzar els pagaments esmentats.
Els sindicats STEI-i, FETE-UGT i FE-CCOO valoren l’ampliació d’aquest procediment per aconseguir que la pràctica totalitat de les persones que avui han fet vaga, més de la meitat del personal docent de les Illes, puguin també afegir-se a aquesta iniciativa. Cas d’aconseguir aquest objectiu, la quantitat del retorn podria arribar a més de 550.000 euros. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada