divendres, 18 de maig del 2012

El 22M, crida amb l'embut del tub a l'escorxador




                                    Instruïu-vos i sereu lliures
                                    Associeu-vos i sereu forts
                                    Estimeu-vos i sereu feliços


Fa cent anys que el pedagog llibertari Francesc Ferrer i Guàrdia ja ens deia que calia crear una consciència lliure, crítica i racionalista entre la ciutadania i que això havia de començar per l’educació dels nostres infants.

Des de la Plataforma Crida tenim el convenciment que ha de ser així: només si tenim una educació pública de qualitat, gratuïta i laica podrem ser ciutadans i ciutadanes amb capacitat crítica, lliures enfrontar-nos al present i conrear-nos el futur.

Els nostres governants ho saben prou bé i per això no volen la ciutadania lliure i forta i, en nom de la crisi, van desvertebrant una per una iniciatives ciutadanes que ha costat molts i molts anys mantenir i consolidar.

L’educació pública és una eina bàsica per a la transformació social. No deixem que segueixin mutilant-la fins fer-la desaparèixer.

Dia 22 hi haurà mobilitzacions a tot l’estat espanyol per fer palès el rebuig de tots els col·lectius implicats contra les polítiques del PP que ataquen l’educació pública. Des de la Plataforma vos convidam a lluitar pel que és nostre. Per això vos esperam el dimarts 22 a les 18h. a la Plaça del tub de Palma, per anar plegats i fent renou cap a l’Escorxador on hi ha convocada una concentració i cassolada a les 19h.

No oblideu les camisetes i l’embut. Si algú no en té, que es posi una camiseta verda amb el lema de la Plataforma o l’embut que trobareu al bloc http://plataformacrida.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada